PropTech Energy består av bolag som verkar för att skapa bättre drift, förbättrat inomhusklimat och ett enklare fastighetsägande. Tillsammans tar vi ansvar för helheten, eller hjälper till med enskilda punktinsatser, helt utifrån kundens behov. 

Vi drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Grundpelarna för alla i gruppen är att hålla oss i framkant av den tekniska utvecklingen, vårda och bygga långsiktiga och återkommande kundrelationer genom nära samarbeten och service.

Totalt arbetar cirka 400 medarbetare inom PropTech Energy. När ett bolag blir en del av PropTech Energy behåller det sin lokala förankring och fortsätter att driva och utveckla sitt företag och sitt varumärke, samtidigt som det får utväxling på sin affär genom att vara en del av en större helhet. Detta ger ökade utvecklingsmöjligheter och styrka. PropTech Energy har sitt huvudkontor i Växjö.

Ägare till PropTech Energy är Procuritas, en svensk Private Equity-fond som fokuserar på nordiska företag i mellansegmentet. Procuritas har i över 30 år byggt nära partnerskap med entreprenörer och grundare, och hjälpt företag växa.