PropTech Energy växer och nu sker förändringar i två av koncernens bolag, när Peter Arvidsson blir vd för Ömangruppen och David Andersson blir vd för Axcell Fastighetspartner.

– Vår koncern har under de senaste fyra åren dubblat sin omsättning och med varsin vd får bolagen ännu mer kraft. Peter och David har bred och djup erfarenhet av branschen och det känns väldigt bra att de nu leder bolagen framåt, säger Nina Bremer, vd för konernbolaget PropTech Energy. 

Peter Arvidsson kommer närmast från uppdraget som försäljningschef för Ömangruppen och Axcell Fastighetspartner. David Andersson har de senaste fem åren varit verksamhetschef och key account manager på Axcell Fastighetspartner.

– Jag ser fram emot att kunna utveckla Ömangruppen på ett ännu tydligare sätt. Vi ser en otrolig utveckling inom energisektorn med nya regler och ett stort intresse för hållbarhet bland fastighetsägarna. Där ska vi fortsätta ligga i framkant, säger Peter Arvidsson. 

– Det känns väldigt inspirerande att få vara ännu mer delaktig i hela Axcell och ta ett större ansvar. Vi ska fortsätta stärka vårt samarbete inom koncernen och på så sätt utöka vårt erbjudande. Helheten är koncernens styrka och det är också något som blir allt viktigare för våra kunder, säger David Andersson. 

Nina Bremer som tidigare varit vd för både Ömangruppen och Axcell Fastighetspartner fortsätter sitt arbete inom PropTech Energy koncernen, som nyligen utökats med ytterligare ett bolag – P2 Energi. 

– Våra tre bolag kommer arbeta tillsammans för både kunder och medarbetare. PropTech Energy ska vara en trygg partner och en intressant arbetsplats för alla som vill utvecklas inom energi- och fastighetsområdet, säger Nina.

Besök vårt pressrum på Via TT för kontaktuppgifter.